Verkooppunten

Waar koop je zo'n Man?

Ga je een Man in de Pan kopen? Wat goed! Dankzij jou kunnen de stieren, bokken en hanen opgroeien op een biologische boerderij!

Je zult merken dat biologisch mannenvlees wat duurder is dan je gewend bent. Dit komt omdat ze niet speciaal gefokt zijn voor vleesproductie. Het zijn tenslotte de broertjes van de melkkoeien, de melkgeiten en de legkippen. Hierdoor groeien de mannen niet zo snel en eten ze meer. Plus mannendieren hebben wat extra ruimte nodig, je kent het wel ;-)

Maar je zult ook ontdekken dat het vlees hierdoor een heel eigen smaak en structuur heeft. Zeker als je weet hoe je ‘m het best kunt bereiden. Kijk daarom vooral ook even bij onze recepten. Met een Man in de Pan, zet je echt iets bijzonders op tafel!

<>Doe je man cadeau!

Ken jij mensen die ook echt eens een Man in de Pan moeten proeven? Geef dan een cadeaupakket! Heel geschikt voor iedereen die “alles al heeft” maar verzot is op culinaire verrassingen. Geef er een lekker bokbiertje bij, dan is je cadeau helemaal compleet. Er zijn borrelplank-pakketten, vlees voor op de BBQ en -voor de keukenprins(essen) onder ons- zijn er ook pakketten voor stoofpotjes en curry's. Eenvoudig te bestellen via de webshop van de Bokkenbunker.

<>Verkooppunten gezocht
  • Verkoop jij biologisch mannenvlees en sta je er niet bij? Laat het ons weten via het contactformulier.
  • Wil je het vlees van mannelijke dieren opnemen in jouw winkelassortiment? Word dan afhaalpunt voor bokkenvleespakketten. Stuur een mailtje naar bokkenpiloot@bokkenbunker.nl