Actueel

Dutch Cuisine kookt met Man in de Pan op de Bio-beurs

03-01-19 11:48

an in de Pan en Dutch Cuisine slaan op 23 januari tijdens de Bio-beurs hun handen ineen: drie toonaangevende chefs van Dutch Cuisine laten op hun eigen manier zien waarom het werken met het vlees van stier, bok en haan, gecombineerd met biologische seizoensgroenten, een fantastische manier is om volgens de vijf waarden van Dutch Cuisine te werken: Vernieuwend, smaakvol, ecologisch verantwoord en met het gebruikmaken van lokale,- en seizoenproducten.

Man op de Kaart!
Het Foodplein op de Bio-beurs biedt een unieke kans om met dit nog (veel te) onbekende vlees kennis te maken. Het concept is proeven en ontmoeten: de Bio-beurs faciliteert verschillende ontmoetingsmomenten, tussen boer en afnemer, tussen producent en horecaondernemer, tussen kok en slager. Het doel: meer biologisch mannenvlees in de biologische winkels en op het bord, zowel uit als thuis.

Kom proeven op woensdag 23 januari op het Foodplein
12.00 – 13.00 uur - Estée Strooker kookt met bok
13.30 – 14.30 uur - Josua Oechies kookt met haan
15.00 – 16.00 uur - Christian Weij kookt met stier

Meer weten?
Direct naast de demokeuken op het Foodplein vindt u een Man in de Pan/Dutch Cuisine stand. Hier kunt terecht met vragen voor de koks en de producenten.


De culinaire Masterclasses worden mede mogelijk gemaakt door:
Stichting DOEN, De Groene Weg, BD-Totaal, Bio Goat Meat, Dijverhof en Ecofields.

Tags

beurs
man in de pan
dutch cuisine

vind-ik-leuk(s)
Artikel delen

Muntz