Recepten

Ontdek de lekkerste recepten uit de hele wereld

Sta jij open voor nieuwe dingen en hou jij wel van een culinair avontuur? Dan moet je biologisch mannenvlees zeker een keer proberen! Het kan zelfs dat je op een van je reizen al eens je tanden in een man hebt gezet. Bokken zijn namelijk zeer geliefd in de Spaanse keuken. En wat dacht je van de culinaire Franse klassieker Coq au vin?

We hebben zowel makkelijke recepten verzameld, als bijzondere recepten waarvoor je wat langer in de keuken moet staan. Recepten van bekende en minder bekende koks. Laat je ons via de hashtag #Manindepan even weten hoe het smaakte? Of weet je zelf nog een lekker recept? We zijn benieuwd!

Het origineelste cadeau voor een echte foodie

Staat je beste vriendin het liefst de hele dag in de keuken? Of is je vriend niet weg de slaan bij de lokale streekmarkt? Geef dan een Man in de Pan!

Geef een Man in de Pan!
Ken jij mensen die ook echt eens een biologische bok, haan of stier zouden moeten proeven? Geef dan een cadeaupakket! Heel geschikt voor iedereen die “alles al heeft” maar verzot is op culinaire verrassingen! Geef er een lekker 'bok'biertje bij, dan is je cadeau helemaal compleet!

Een bok van de Bokkenbunker bestel je hier

Het origineelste cadeau voor een echte foodie